Välj rätt däckverkstad

Däckverkstäder är specialister på att byta däck, ändra hjulinställningar, fixa lufttryck och andra hjul-relaterade saker. Har man inte all round-däck på sin bil byter man däck två gånger om året, och vid byte är det viktigt att kolla kvalitén på däcken då dessa slits ute på vägarna.
Saknar man tid eller helt enkelt inte känner sig bekväm med att byta själv, är däckverkstäder dit du som fordonsägare vänder dig.
En däckverkstad jobbar dag ut och dag in med däckbyte, så du kan vara säker på att du får det gjort rätt och att skruvarna sitter på som dom ska.

Vart du än befinner dig i Sverige finns Däckteam med sina 150 verkstäder. Med andra ord kan du som trogen Däckteam-kund vara säker på att hitta en verkstad du känner dig hemma med om något uppstår när du är ute på resande fot i landet. Det är bara att klicka sig in på  hemsidan och tillåta din position, så får du information om närmsta verkstad.
Med sina 30 år i branschen kan du vara säker på att du får professionell hjälp och kan köra vidare säkert på vägarna.

Däckteam hjälper dig med allt från att hitta rätt däck till ditt fordon till byte och förvaring. Hjulen förvaras på ett däckhotell vilket ökar livslängden på däcken. Förutom att däckteam förvarar däcken kontrolleras även slitage, mönsterdjup och lufttryck. Möjlighet till tvätt av däcken finns även. Och hur skönt är det inte att slippa bära däcken fram och tillbaka?
Förutom personbilar har dom även däck till lastbilar och traktorer.

En annan stor fördel med Däckteam är att dom erbjuder delbetalningar i samarbete med Santander Consumer Bank. Nya däck kan vara kostsamt. Därför är Däckteam Mastercard en räddning om du antingen skulle få punktering eller helt enkelt behöver byta däck en månad då ekonomin tryter.